Ετικέτες

Πως αλλιώς να ορίσω αυτό το πράγμα που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας το τελευταίο 6μηνο? Δε θέλω να γράψω πολλά κουράζοντας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που υπόσχονταν 300 μέρες πριν, για διαγραφή μνημονίων, για ανάπτυξη, για για…. και μας έφτασαν σε εποχή capital controls, να καταγράφονται οι χαμηλότεροι δείκτες παραγωγικότητας, χαμηλότερη αξία χρηματιστηρίου, να ασχολούμαστε με ΤηλεΠερσόνες και ΤηλεΠερσόνους και εν τέλει να βαφτίζουμε με μία ευκολία το ψωμί χαβιάρι… και όλα μέλι γάλα.

Όλα σκατά (επιτρέψτε μου, τον χαρακτηρισμό) θέλω να πω εγώ, είμαστε και εμείς αλλά είναι και αυτοί! Δηλαδή, έφτασα σε σημείο να πω, ότι και με τον Γιωργάκη καλά ήμασταν, αλλά θα συγκρατηθώ και ακόμη τουλάχιστον δεν θα το ξεστομίσω.

Δεν γίνεται, πραγματικά δεν γίνεται, για εμένα είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει, απλά απαράδεκτο να την σκαπουλάρουν έτσι απλά! Και να δείτε που άμα πάνε αντιπολίτευση αυτοί οι αλήτες, δεν θα στηρίξουν καμία πρωτοβουλία, δεν θα βοηθήσουν πουθενά και θα κάνουν μια κλασική στείρα αντιπολίτευση. Αυτοί οι αλήτες…

Advertisements