Ετικέτες

,

Ακούω και εγώ, όπως και όλοι μας, τις διάφορες συζητήσεις και συνεντεύξεις των πολιτικών προσώπων της χώρας μας. Εφορμούμε και γράφω τις σκέψεις μου, από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, Δραγασάκη,  Λαφαζάνη αλλά και φυσικά του πρωθυπουργού μας.

Οι «αριστεροί» όπως τους αποκαλούμε, κράζουν τους «δεξιούς» ότι έχουν πάρει τα media με το μέρος τους, ότι παρουσιάζουν μια κατάσταση τρομολαγνείας ότι θα έπρεπε να έχουμε χρεοκοπήσει ένα εκατομμύριο φορές κλπ κλπ. Δεν πρέπει να εθελοτυφλήσουμε, σίγουρα οι ειδήσεις είναι κατευθυνόμενες για να προκαλούν και να περνάνε μηνύματα, αλλά δυστυχώς νοιώθω ότι φτάνουμε στο σημείο να αφήνουμε έναν τυφλό να μας καθοδηγεί και ενώ κάποια πράματα είναι τόσο φανερά να συνεχίζουμε να ακούμε τον τυφλό…..

Το ερώτημα μου είναι τι κάνουμε??? Αφήνουμε να γίνει το ατύχημα και μετά να λέμε «Να ρε μ@!#$α στα ‘λεγα εγω!?». Πράγμα που φαντάζομαι περιμένει να πει η δεξιά ή πονοκεφαλιάζουμε και επιχειρηματολογούμε μήπως και αλλάξει κάτι? Η μόνη αλήθεια είναι ότι το ατύχημα θα πλήξει εμάς και όχι εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις για εμάς. Εκείνοι θα γράφουν βιβλία, θα δίνουν συνεντεύξεις ή και διαλέξεις, εκείνοι ξέρουν τι κάνουν για την παρτάρα τους!

Όπως και να΄χει νομίζω ότι τα επιχειρήματα της αριστερής πλατφόρμας είναι παιδιάστικα και τυχοδιωκτικά. Δεν μπορείς να μην έχεις σχέδιο, και άμα έχεις δεν μπορείς να μην το μοιράζεσαι με τον λαό σου. Εδώ και 4 μήνες μας έχει στο περίμενε και στο «θα δεις εγώ τι θα κάνω», ενώ η αντιπολίτευση από την άλλη σπέρνει τον πανικό και τίποτε άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν εδώ και έναν χρόνο δεν έχουμε δανειστεί χρήματα, και προφανώς αυτό πρέπει να πιστωθεί στην προηγούμενη κυβέρνηση και στον τρόπο με τα οποία διαχειρίστηκε τα οικονομικά του κράτους.

Advertisements